Hei.

Olemme levy-yhtiö. Etsimme erityisesti 18-25 v. naislaulajia, mieluummin noin 725 kpl saman genren edustajaa, mukaan luettuna ulkonäkö. Ainoa edellytys on, että laulatte mahdollisimman ponnettomalla ja särkyvällä äänellä mieluiten haavoittuvista elämistä ja naisena olemisen tuskasta. Teitä on oltava näin monta, koska levy-yhtiömme on päättänyt teidänlaistenne laulajien olevan nyt trendi ja tulemme soittattamaan ainoastaan tätä tyyliä kaikilla radioasemilla yötäpäivää. Takaamme loistavan soittomäärän lauluillenne ja jos joku radion juontaja villiintyy ja soittaa jotain muuta, hän saa seuraavissa yt-neuvotteluissa fudut. Myös kaikki tv:n viiihde- ja musiikkiohjelmat täytetään teillä.

Ehdoton miinus on se, jos kuulostatte Marjo Leinoselta tai Maya Paakkarilta sillä olemme katsoneet, ettei trendiksi sovi verevä ja "munakas" laulu tällä(kään) kertaa. Myös kaikenlainen omaperäisyys tyylin ja äänenkäytön suhteen on ehdottomasti kielletty. Pienikin roots-musiikin vivahde katsotaan olevan uran este emmekä täten voi teitä palkata. Mitään ränttätänttää naiset eivät tällä hetkellä - jos koskaan - meidän soittolistoilla ja yhtiössämme laula. Hyi.

Summa summarum: ohut, heikon naisen ääni. Halu seurata kiltisti levy-yhtiön musiikillista uraohjausta. Edellytys on myös osallistua kaikkiin Itkemme Musiikin sekä Yllättävien Levyn Julkaisujen lomassa -ohjelmiin.

Takaamme loistavat mahdollisuudet täältä ikuisuuteen. Kaikki te muut - erityisesti blues-pohjaisen musiikin laulajat - pysykää poissa. Teidän vuoronne ei tule koskaan. Myös uskottava menneisyys musiikin ammattilaisena on ehdoton nou-nou, varsinkin jos olette ns. vahva nainen. Erityisen epäilyttävää on jazz-tausta. Jos täytätte muut ehdot, hakekaa pian. Meillä on teille valmiina portfolio ja urakehityssuunnitelma, joka ei voi epäonnistua. Riittää, että teette kuten me sanomme.

Asiantuntevin terveisin,

Levy-yhtiö