Telkkari, tuo saatanallinen pandoran boksi! Ooo, sieltä tulee vaikka mitä! Tänäänkin Maisa pohti silikonit pinkeänä ja ylähuuli täytettynä nykynaisen häiriintynyttä minäkuvaa. Kanssapohtijana oli Irmeli Pynninen, jonka mielestä jokainen nainen, jolla ei kasva viikset, on teeskentelijä. Keskusteluun tuli ihan kivaa särmää kun oli tällainen vastakkainasettelu. Särmän lisäksi mitään muuta ei syntynytkään.

Vaan mikään ei voittanut kyllä niitä 356:tta eri "hei-meitä-on-noin-viisi-ihmistä-jotka-heitämme-läppää-ja-nauramme-aivan-sairaasti-omille-jutuillemme" -ohjelmaa. Kaikilla on vilpitön "en-mä-muka-tajua-miten-hauska-mä-oon-mutta-mä-tälleen-viattomasti-heitän-nyt-läpän-naurakaa-jumalauta!" -ilme. Sitten puhutaan puutaheinää koko se tunti ja sitten kun yksi sellainen ohjelma on loppunut, takuuvarmasti alkaa seuraava samanmoinen jollain kanavalla. Tälleen saa kivasti itsensä pidettynä viihdytettynä..

Paratiisihotelli oli myös melko jännittävä ohjelma, ihan odotin aina seuraavaa jaksoa hermostuneena. Ketä vastaan nyt juonitellaan! Kuka on nyt kaikkein kovin pahis ja ärsyttää kaikkia hulluuteen asti! Ohjelma koostui siitä, että aamulla istuttiin ankeana sohvalla ja haukuttiin kaikki. Sitten siirryttiin pihalle auringonottoon ja haukuttiin kaikki. Parit yrittivät pysyä pareina ja haukkuivat toisilleen kaikki muut, että saisivat pitää suhteen eikä putoaisi "pelistä", kuten he sanoivat. Illalla sitten vasta haukuttiinkin kaikki ihan julkisesti uima-allasbileissä, mitä enemmän promilleja, sitä enemmän käsittämättömiä raivokohtauksia. Välillä kukin antoi lausunnon kameralle ovela/halveksiva/ylimielinen/raivokas ilme kasvoillaan. Lausunnossa kuvaillaan toisten urpoutta ja heikkoa kykyä "pelata peliä", että hän kyllä voittaa kaikki rahat ja lähtee nauraen kotiinsa. Oikein harmittaa kun jäi loput 125 jaksoa näkemättä.

Rakkausdieetit ja muut "laihdutamme teidät kauniiksi" -ohjelmat on myös mielenkiintoisia. Siinä saadaan tunnissa sairaalloisen ylipainoiset ihmiset timmiin kuntoon hokemalla heille, että jaksaa, jaksaa. Ja että kyllä seksi on niin paljon mukavampaa kun olette sitten laihoja ja näytätte paremmalta kuin nyt siiderivalaana, sanoo kuntovalmentaja rohkaisevasti ja näyttää trimmattua hauistaan. Samaan aikaan 100 000 tavallista ohjelman katsojaa taputtelee haikeana möhömahaansa ja toteaa puolisolleen, että ei me sitten voida enää niin aktiivisesti hommailla kuin ennen vaikka ihan vireetä on ollut. Kun pitäis näyttää jotenkin paremmalta. Sitten ohjelma taas etenee ja näyttää täysin loppuunpalaneen laihduttajan, joka yrittää katkohengityksen lomassa todistella, että joo, on kyllä ihanaa, että kyllä nyt elämä muuttuu. Viimeisen päälle timmit ohjaajat nyökyttelevät tyytyväisenä vieressä, kun tämäkin ihminen löysi valon ja se on varmaan tulevaisuudessa bikinifitness. Laihduttanut mies näyttää hämmentyneeltä ja sanoo tukahtuneesti, ei hän varmaan sitä kun ihan vaan metsässä lenkkeilisi ja vaimon kanssa sienessä.

Hommahan menee aina niin, että kanava X keksii tai ostaa jonkun ohjelman formaatin ja hyvin pian kaikki kanavat tekevät saman tyyppisen ohjelman perässä. Tietysti  sitä tehdään mistä kansa tykkää, ei siinä mitään. Mutta kuulkaas ihmiset, nyt olis hyvä Topfieldin digiboksi myynnissä! Tallentaa neljää kanavaa ja viidettä voi katsoa! Ei vanha enää jaksa.