Sain tänäaamuna linkin erääseen ryhmään, jossa ollaan intouduttu julkaisemaan ryhmän jäsenien käytettyjen alushousujen kuvia. En uskonut silmiäni kun heidän postauksiaan silmäilin. Ihmiskuntaan toivoni menettäneenä menin keittämään kahvit ja istuin parvekkeella ja ihmettelin kahvikuppi kädessä.

On varmaan aika, että ihmiskunta lakkaa olemasta. Paremminkin on varmaan aika, että lopetan tai dramaattisesti vähennän somen tarkastelua. Eihän tässä ole enää mitään järkeä. Voiko joku minulle ystävällisesti kertoa mistä tulee naisille tarve julkaista kuva omista likaisista alkkareistaan ja varsinkin siitä haaruksien kohdalta?! Juu, tiedän, olen liian vanha ymmärtämään ja maailma on mennyt eteenpäin mutta alkaa vaikuttaa siltä, että toivoa ei enää ole. En uskalla enää edes ajatella mitä julkaistaan seuraavaksi. Varmaan ihmisten kuvia omia omista munuaisistaan ja peräsuolen syövästä in situ. Sisäiset kamerat seuraamaan kaikkea mahdollista mitä ihmisessä tapahtuu ja suora lähetys snap chattiin.

Joo joo, kyllä mä tajuan, että tämä kalsari-juttu voi olla joku ns. läppäkin mutta silti. Rajansa kaikella ja tällainen läppä on yhtä väsynyt kuin naapurin Pertti, joka kertoo aamutuotostensa tarinan perusteellisesti.

Tiedän kyllä, ettei kannata asioita seurata jos ne niin ärsyttää ja tai järkyttää. Toisaalta kysyn miksi tällaiset asiat eivät saisi ihmetyttää, miksi kaikkea pitää pitää normaalina ja ns. hyväksyttävänä? Tulee mieleen, että kun makaan vanhana viimeisinä hetkinäni sellaisen hoidossa, jonka ainoa ajatus on että kaikki pitää somettaa, julkaista, heti kun mahdollista. Hän ei ole koskaan läsnä vaan miettii alati, että  kohta pitää mennä ja julkaista hänen viimeisin kainalokarvojensa kasvukuva.

Haluan sanoa itseni irti ihmiskunnasta.